MÉS CONVIDATS DE PRIMER

ELS OFICIS:

La mare i la germana de la Mahe, han estat les nostres convidades. La mare de la Mahe ens ha explicat coses molt interessants sobre la seva feina i tot el que fa durant un dia de treball. A més, ens ha regalat bosses amb cromos per cada nen i nena!! Ha estat molt DIVERTIT. Moltes gràcies!!




UNA GOSSA POLICIA:

En Manolo, ha estat el convidat de l'Arian. El pare de l'Arian treballa de policia i com volia ensenyar-nos el que fa amb la seva companya Mia, hem anat nosaltres a veure-ho.
La Mia és una gossa policia, i juntament amb el nostre convidat i l'Arian, ens han fet una demostració de coses que sap fer. Hem al.lucinat!!!
A sobre, hem tingut molta sort, perquè ens han ensenyat les oficines de la policia, les instal.lacions que tenen, les garjoles...  i nosaltres hem gaudit moltíssim.
També hem tingut l'oportunitat de veure un rusc d'abella asiàtica que han trobat a Lloret, i ens han explicat un munt de coses interessants d'aquesta abella que fa tant de mal.
MOLTES MOLTES GRÀCIES per la vostra atenció i per tractar-nos tant bé.









LES TORTUGUES:

La cosina i la mare de la Sara han estat les nostres convidades. 
Ens han fet un mural sobre les tortugues amb el que hem pogut aprendre moltes coses interessants d'aquests rèptils. També ens han portat unes tortugues que han fet la Sara i el seu pare de plastilina i que semblaven de veritat. I a sobre, ens han regalat un full per pintar d'unes tortugues en el seu hàbitat!
Ha estat GENIAL. Moltes gràcies per tot!!


ELS PEIXOS:

Aquesta setmana hem tingut de convidada a la Montse, la mare de la Mireia. 
Totes dues ens han explicat coses molt interessants sobre els peixos, així com també algunes curiositats d'aquests animals vertebrats. Ens han fet un presentació de power point SÚPER XULA!
Ah! també ens han regalat una sopa de lletres de peixos per cada nen i nena.
Moltes gràcies per tot!!