MÉS CONVIDATS

En Darian i l'Elena, la seva mare, ens han fet un experiment sobre els volcans. Ens han portat un volcà que han fet ells mateixos amb plastilina i després de posar els ingredients necessaris a dintre, el volcà ha fet una erupció de lava impressionant. Hem quedat amb la boca oberta!! Moltes gràcies!






La Leire i el seu pare, en Jose Luis, ens han explicat coses molt interessants sobre el cos humà. A més, ens han fet per la classe un cos humà molt xulo, amb diferetns capes de pell en les que podem observar els diferents òrgans i parts que tenim.
Moltes gràcies!






L'Elias i la seva mare, ens han parlat sobre les gallines. Ens han portat una manualitat súper maca d'un galliner i hem quedat bocabadats. Ahhh! i també ens han portat una gallina per pintar per cada nen i nena.
Gràcies per tot!





En Joel i la seva mare, la Cristina, ens han parlat sobre el tema preferit del nostre company, "els dinosaures". Ens han explicat que vàren anar a una exposició espectacular a Girona i que s'ho vàren passar genial. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!.





La Nhoa i la seva tieta Marta, ens han fet un experiment molt interessant. Hem pogut veure un arc de sant Martí dins de la foscor de la nostra classe. La veritat que hem quedat fascinats amb tot el procés. Moltes gràcies per ensenyar-nos que tot és possible!