MÉS CONFERÈNCIES

Us presentem més conferències d'aquestes setmanes dels alumnes de segon:


L'Angelina ens ha fet una extensa conferència sobre el sistema solar. Ens ha anat molt bé tot el que ha explicat ja que a medi hem començat ara a treballar aquest tema. Ha estat una conferència fantàstica!


L'Aitor ens ha explicat la biografia i altres fets sobre el seu superheroi preferit: Batman. També ens ha ensenyat alguna de les seves joguines. Molt bé Aitor!


En Raúl ens ha fet la seva conferència al pati. Ens ha parlat de jocs de pilota i a part d'explicar-nos les normes sobre els jocs, els hem pogut practicar. Ens ho hem passat d'allò més bé!


L'Alicia ens ha fet la conferència de Màlaga, on va passar les vacances de nadal amb la seva família. Hem pogut veure un espectacular vídeo sobre l'enllumenat de nadal de la ciutat. S'ho ha treballat molt!


La Paula González ha treballat sobre el tema de la pintura i l'art, les seves grans passions. A més d'explicar-nos la història de la pintura, ens ha ensenyat alguna de les seves obres. És tota una artista!


La Bárbara ens ha parlat del Just Dance, un vídeo joc de ball que li agrada molt. També ens ha ensenyat algun ball dels que hi ha i hem practicat. Molt bé Bárbara!


L'Adrián té debilitat pels animals. Aquesta vegada ha escollit el dromedari i ens ha explicat moltes curiositats d'aquest animal. També ha portat una figura de dromedari. Ha estat molt interessant Adrián!


En Leo ens ha fet la conferència de la lliga de la justícia, un grup de superherois que li encanta. Ens ha explicat totes les seves característiques i algunes curiositats. És tot un expert en superherois!